Nieuws   

Zoek in nieuws:

Inschrijvingen workshops smartphone: nog enkele plaatsen vrij

12/13/2021 17:07:45

Zoals je al kon lezen in het gemeentelijk infoblad, organiseert de bib in het voorjaar drie workshops voor senioren over het gebruik van de smartphone. De inschrijvingen lopen vlot binnen, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wees er snel bij!

Keuze uit twee basisworkshops
In deze workshops leren we de basis van onze smartphone. Je krijgt heel wat tips om met je toestel te werken, dus breng het zeker mee.

Workshop 1: Haal meer uit je Android-smartphone
dinsdag 15 februari 2022 van 9 uur tot 12 uur
Opgelet: enkel voor gebruikers van een Android-smartphone. Heb je geen Android smartphone maar wel een Android-tablet? Dan mag je die in de plaats meenemen.
Workshop 2: Haal meer uit je iPhone
dinsdag 22 februari 2022 van 9 uur tot 12 uur
Opgelet: enkel voor gebruikers van een iPhone. Heb je geen iPhone maar wel een iPad? Dan mag je die in de plaats meenemen.

Kies voor workshop 1 of workshop 2 afhankelijk van welk type smartphone je bezit.
Ben je niet zeker welk type jouw smartphone is?
De iPhone van Apple herken je aan het logo: een appel met een hap eruit.
De Android-smartphone is er in verschillende merken: Samsung, Nokia, Huawei,… De merknaam staat vermeld op de voor- of achterkant van je smartphone.

Eén workshop over specifieke gebruiksmogelijkheden: foto’s maken:
Workshop 3: Fotograferen met je smartphone
dinsdag 1 maart 2022 van 9 uur tot 12 uur
Steeds vaker zie je mensen foto's nemen met hun smartphone. Heb jij de camera van je mobiel toestel nog nooit gebruikt? Of wil je graag wat meer weten over wat je achteraf met die foto's kan doen? Breng dan je toestel mee en we gaan er gewoon mee aan de slag. Heb je geen smartphone maar wel een tablet? Dan mag je die in de plaats meenemen.

Inschrijven doe je vóór 31 januari 2022, telefonisch naar 016/768 777 of per mail naar bibliotheek@gemhoegaarden.be. Vermeld je naam en de workshop(s) waaraan je wil deelnemen.
Elke workshop kost 5 euro. Je inschrijving is pas definitief na betaling via overschrijving. Let op, er is slechts plaats voor 15 personen per workshop.
De workshops vinden plaats in de bibliotheek.